Pentru că ne dorim să pregătim oameni competenţi pentru un viitor de succes!

Nu suntem singura firmă care oferă cursuri autorizate de calificare, perfecţionare sau specializare profesională pentru adulţi. Insă, alături de noi, vei dobândi cunoştinţe şi abilităţi practice, nu doar certificate!

Pentru cei care îşi doresc o nouă carieră sau vor să obţină noi competenţe profesionale şi succes în afaceri, Glia Center & Glia Training organizează cursuri la standarde ridicate, pe înţelesul tuturor, alături de o echipă de lectori specializaţi şi experimentaţi.

Dacă îţi doreşti să anticipezi schimbările de pe piaţa muncii şi să fi cu un pas înaintea celorlalţi, dacă recunoşti că informaţiile specializate şi abilităţile practice pot face diferenţa la locul de muncă şi în afaceri, atunci te putem ajuta!

Cursurile organizate de noi reprezintă investiţia ideală pentru găsirea unui loc de muncă, pentru siguranţa unui loc de muncă, pentru viitorul unei afaceri de succes, dar cel mai important reprezintă factorul decisiv care transformă oameni mulţumiţi în persoane împlinite profesional şi financiar.

Cei care urmează cursurile noastre îşi cresc şansele să fie remarcaţi şi recomandaţi pentru angajare sau colaborare în ocupaţiile pentru care au parcurs aceste cursuri.

Cu scopul de a participa cât mai activ la creşterea calităţii în domeniul formării profesionale a adulţilor, societatea noastră este:
Membru fondator în Asociația Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România
Membru titular în Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială - Nord-Vest
Membru Banca în Transilvania Club
Membru în HR Club