Nechibzuinţa face ravagii!

România are nevoie de oameni pregătiţi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Numărul crescut al accidentelor de muncă sunt o dovadă vie că acest aspect a fost şi continuă să fie cu uşurinţă neglijat.

Cursul se adresează următoarelor categorii:

1. Angajatorilor care îşi asumă în cadrul propriei societăţi, activităţile de securitate şi sănătate în muncă;
2. Reprezentanţilor lucrătorilor/angajatorului cu răspunderi specifice în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
3. Conducătorilor locurilor de muncă.

7 Motive serioase pentru a participa la cursul de Inspector SSM de 40 ore, organizat de noi:

1. Faci un curs autorizat

În conformitate cu prevederile HG 1425/2006 (actualizată) pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006, Glia Training – furnizor de formare profesională din Cluj-Napoca, organizează cursuri autorizate (acreditate) de specializare Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă de 40 ore.

2. Vei obţine un certificat de absolvire

În urma promovării examenului de absolvire, vei obţine certificatul de absolvire cu antetul Ministerului Muncii şi Protecției Sociale și Ministerului Educaţiei și Cercetării.

3. Înveți de la lectori specialiști în domeniu

Glia Training lucrează EXCLUSIV cu specialişti:
Specialiști în domeniul SSM cu vechime în activitate de inspectori de muncă în cadrul ITM;
Practicieni în domeniul SSM;
Medici de medicina muncii;
Fiecare temă care alcătuieşte programa cursului este prezentată de lectori cu vastă experienţă practică care pot să vă ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă pe parcursul şi după finalizarea cursului.

4. Devii un Inspector în domeniul SSM competent

Cursul este conceput astfel încât să dobândeşti cunoştinţe de bază în domeniul securităţii şi sănătaţii în muncă, de aceea vom discuta despre:
1. Cadrul general legislativ privind securitatea şi sănătatea muncii;
2. Concepte de bază și criterii generale referitoare la securitatea și sănătatea în muncă, identificarea factorilor de risc de accidentare şi îmbolnăvire profesională;
3. Noțiuni generale, specifice și organizatorice privind activitatea de prevenire, eliminare, minimizare a riscurilor în conformitate cu normele generale, respectiv specifice în domeniu;
4. Semnalizarea de securitate;
5. Măsuri şi modalităţi de acordare a primului ajutor;
6. Organizarea locului de muncă şi a activităţii de sănătate şi securitate în muncă.

5. Vei cunoaşte alţi oameni care se pregătesc în domeniul SSM

Pe parcursul derulării cursului vei avea ocazia să întâlneşti şi să discuţi cu oameni care au aceleaşi preocupări ca şi tine în domeniul SSM şi  care probabil, au avut experienţe pe care le puteţi împartăşi. După curs vei putea păstra legătura cu toţi colegii tăi, ceea ce poate aduce o plus valoare activităţii şi profesiei tale.

6. Faci o investiţie în viitorul tău sau al afacerii tale

Mod desfășurare: ONLINE pe platforma Zoom.

Program: Întâlnirile în direct cu cei 3 lectori ai cursului pot fi de:
- 4 zile, orar 17.00 - 20.00, de regulă luni - joi cu reprezentanții lucrătorilor/angajatorului în CSSM;
- 5 zile, orar 17.00 - 20.00, de regulă luni - joi și următoarea zi de marți cu conducătorii locurilor de muncă/angajatori;
sau
- Personalizată pentru societăți/instituții pentru minim 10 participanți.
Restul orelor este alocat temelor online și studiului individual pentru realizarea proiectului practic pentru examenul de absolvire.

Preț: Pentru a vă putea ajuta să alegeți un curs care să vă fie de folos vă rugăm să cereți "Oferta de preț" din partea de sus a acestei pagini, să ne sunați la 0747 - 665.013 sau să ne scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea...

 

7. Înscrierea este rapidă: ONLINE!

 

Dată începere curs: 13.12.2021


 Termen LIMITĂ de înscriere: 06.12.2021!

 

Dosarul cursantului: cerere înscriere online, copie CI, copie certificat naștere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii,  declarație pe proprie răspundere că deține tehnologia necesară (calculator/laptop, internet) pentru a putea participa la curs în condiții optime.