Nechibzuinţa face ravagii!

România are nevoie de oameni pregătiţi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Numărul crescut al accidentelor de muncă sunt o dovadă vie că acest aspect a fost şi continuă să fie cu uşurinţă neglijat.

Cursul se adresează următoarelor categorii:

1. Angajatorilor care îşi asumă în cadrul propriei societăţi, activităţile de securitate şi sănătate în muncă;
2. Reprezentanţilor lucrătorilor cu răspunderi specifice în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
3. Conducătorilor locurilor de muncă.

7 Motive serioase pentru a participa la cursul de Inspector SSM de 40 ore, organizat de noi:

1. Faci un curs autorizat

În conformitate cu prevederile HG 1425/2006 (actualizată) pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006, Glia Center & Glia Training – Furnizori de formare profesională din Cluj-Napoca, organizează cursuri autorizate de specializare Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă de 40 ore.

2. Vei obţine un certificat de absolvire

În urma promovării examenului de absolvire, vei obţine certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitată recunoscut pe plan naţional de către Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și de către Ministerul Educaţiei Naţionale.

3. Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Glia Center & Glia Training lucrează EXCLUSIV cu specialişti:
Inspectori de muncă SSM din cadrul ITM Cluj;
Practicieni în domeniul SSM;
Medici de medicina muncii;
Fiecare temă care alcătuieşte programa cursului este prezentată de lectori cu vastă experienţă practică şi teoretică, pregătiţi să ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă pe parcursul şi după finalizarea cursului.

4. Devii un Inspector în domeniul SSM competent

Cursul este conceput astfel încât să dobândeşti cunoştinţe de bază în domeniul securităţii şi sănătaţii în muncă, de aceea vom discuta despre:
1. Cadrul general legislativ privind securitatea şi sănătatea muncii;
2. Concepte de bază și criterii generale referitoare la securitatea și sănătatea în muncă, identificarea factorilor de risc de accidentare şi îmbolnăvire profesională;
3. Noțiuni generale, specifice și organizatorice privind activitatea de prevenire, eliminare, minimizare a riscurilor în conformitate cu normele generale, respectiv specifice în domeniu;
4. Semnalizarea de securitate;
5. Măsuri şi modalităţi de acordare a primului ajutor;
6. Organizarea locului de muncă şi a activităţii de sănătate şi securitate în muncă.

5. Vei cunoaşte alţi oameni care se pregătesc în domeniul SSM

Pe parcursul derulării cursului vei avea ocazia să întâlneşti şi să discuţi cu oameni care au aceleaşi preocupări ca şi tine în domeniul SSM şi  care probabil, au avut experienţe pe care le puteţi împartăşi. După curs vei putea păstra legătura cu toţi colegii tăi, ceea ce poate aduce o plus valoare activităţii şi profesiei tale.

6. Faci o investiţie în viitorul tău sau al afacerii tale

Loc desfășurare: Colegiul Național Emil Racoviță – Str. Kogălniceanu, nr. 9-11, Cluj-Napoca.

Program: Pregătirea teoretică se desfăşoară pe parcursul a minim 3 zile, câte 4 ore/zi, de la ora 17.00, iar restul orelor este alocat studiului individual pentru pregătirea lucrării practice în vederea susţinerii examenului de absolvire. Prezența este OBLIGATORIE.

Preţ: Pentru a vă putea ajuta să alegeți cursul potrivit și pentru oferta de preț vă rugăm să nu ezitați să ne sunați la 0747-665.013, să ne scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să completați formularul "Cere OFERTA de preț" din partea dreaptă-sus a acestei pagini.

7. Înscrierea este simplă și rapidă

Vei completa DOAR o cerere de înscriere online pentru data pe care o alegi:

07 Octombrie 2019


Dată limită de înscriere pentru prețul mai mic:
29 Septembrie 2019

04 Noiembrie 2019


Dată limită de înscriere pentru prețul mai mic:
27 Octombrie 2019

02 Decembrie 2019


Dată limită de înscriere pentru prețul mai mic:
24 Noiembrie 2019

Dosarul cursantului: cerere înscriere online, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii conform cerințelor legislative, adeverinţă de la medicul de familie sau de la medicul de medicina muncii pentru “Curs Inspector SSM”.