“… drepturi și obligații pentru angajați și angajatori …”

Referentul de resurse umane îşi desfășoară activitatea în cadrul instituțiilor publice sau în cadrul oricărei organizații care are salariați indiferent de forma de organizare juridică.

De aceea, angajatorii urmăresc să atragă oameni cu pregătire adecvată, care să asigure eficient gestionarea resursei umane, astfel încât să prevină orice fel de derapaje de la rigorile legii, derapaje care îi pot pune în situația de a plăti amenzi usturătoare care pot destabiliza bunul mers al unui IMM, de exemplu.

 

7 Motive serioase pentru a participa la cursulde resurse umane, organizat de noi:

 1. Faci singurul curs de CALIFICARE online

din România

În conformitate cu legislația din România şi Codul Muncii, Glia Training – furnizor de formare profesională din Cluj-Napoca – organizează cursuri autorizate (acreditate) de CALIFICARE Referent resurse umane.

Desigur, sunt multe cursuri de resurse umane autorizate și online, dar sunt programe de tip perfecționare sau specializare care durează 4 - 10 zile.

Acestea se desfășoară pe durată scurtă timp care nu permite abordarea pas cu pas pentru o înțelegere detaliată a activității din departamentul de resurse umane, ci se adresează cu precădere persoanelor au parcurs deja cursul de calificare în acest domeniu. 

Condiţii minime de participare: liceu fără bacalaureat, competențe de lucru pe calculator (office, internet) și prezență 100%.

 

2. Vei obține un certificat de CALIFICARE

În urma promovării examenului final, vei obține certificatul de calificare pentru ocupația de Referent resurse umane cu antetul Ministerului Muncii și Solidaritații Sociale și Ministerului Educației.

 

3. Înveţi de la lectori specialiști în domeniu

Glia Training lucrează EXCLUSIV cu specialişti. Fiecare temă care alcătuiește programa cursului este prezentată de lectori cu vastă experiență practică şi teoretică, deschiși să vă ofere sfaturi și opinii autorizate în domeniul resurselor umane pe parcursul și după finalizarea cursului.

 

4. Vei învăța exersând practic

Cursul este conceput ca tu să înveți pas cu pas, ce trebuie să știi despre:
1.   Legislația din România care reglementează relațiile de muncă; 
2.   Comunicare, recrutare și selecție; Fișa postului;
3.   Sănătate și securitate în muncă;
4.   Încheiere, executare, modificare, suspendare, încetare pe tipuri de contracte individuale de muncă; 
5.   Protecția datelor cu caracter personal;
6.   OUG 111 din 2010 - concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copilului;
7.   Protecția cetățenilor români care lucrează în străinătate; 
8.   Încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României;
9.   Formare profesională;
10. Evaluarea personalului;
11. Contracte colectiv de muncă, dialog social, conflicte de muncă;
12. Regulament intern, răspundere disciplinară, patrimonială, contravențională și penală;
13. Timpul de muncă și timpul de odihnă; Pontaje; 
14. Întocmirea statului de plată pentru personalul încadrat; Stabilirea drepturilor de concediu medical; 
15. Întocmirea, transmiterea şi gestionarea aplicației REVISAL - registrul general de evidență al salariaților;
16. Legea șomajului;
17. Legea pensiilor; Întocmirea dosarului de pensionare.

 

5. Te poți angaja Referent resurse umane. Cu noi, șansele tale cresc vizibil! 

Persoanele care se califică în ocupația de Referent resurse umane, dobândesc competențele necesare în gestionarea activității departamentului de resurse umane prin care organizația își recrutează, angajează, derulează și încetează raporturile de muncă cu salariații.

Dacă ești o persoană dornică de a acumula toate informațiile primite și care se remarcă pe parcursul derulării cursului, ai șanse foarte mari ca atunci când angajatorii ne cer recomandări pentru ocuparea de posturi în departamentul de resurse umane, să fii printre cei care să-și găsească un loc de muncă pentru că ești absolvent Glia Training.

Dar asta nu e tot! Vei cunoaște alți oameni de resurse umane …

Pe parcursul cursului vei avea cu cine te sfătui, vei lega prietenii. După finalizarea cursului, vei avea oportunitatea să apelezi la atâția prieteni încât orice problemă din domeniul tău de activitate să poată fi rezolvată cât ai zice … Glia.

 

6. Faci o investiție în viitorul tău sau al afacerii tale

Mod desfășurare: ONLINE pe platforma Zoom.

Program: Pregătirea în direct cu lectorii cursului este de 3 zile/săptămână, de regulă marți - joi, orar 17.30 - 20.30, pe o durată de 14 săptămâni.

Preț: Pentru a vă putea ajuta să alegeți un curs care să vă fie de folos vă rugăm să cereți "Oferta de preț" din această pagină, să ne sunați la 0747 - 665.013 sau să ne scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

7. Înscrierea este rapidă: ONLINE!

 

Calendar și înscriere:

  

Dată propusă începere curs: 23 Septembrie 2024


 

 

Dosarul cursantului: cerere înscriere online, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii, declarație pe proprie răspundere că deține tehnologia necesară (calculator/laptop, internet) pentru a putea participa la curs în condiții optime.