“…Amenzi usturătoare…”

Inspectorul de resurse umane îşi desfăşoară activitatea ca persoană fizică autorizată, în cadrul instituţiilor publice sau în cadrul oricărei organizaţii care are salariaţi indiferent de forma de organizare juridică.

De aceea, angajatorii urmăresc să atragă oameni cu pregătire adecvată, care să asigure eficient gestionarea resursei umane, astfel încât să prevină orice fel de derapaje de la rigorile legii, derapaje care îi pot pune în situaţia de a plăti amenzi usturătoare care pot destabiliza bunul mers al unui IMM, de exemplu.

Glia Center & Glia Training îţi dă 7 Motive serioase pentru a participa la cursul de calificare Inspector resurse umane, organizat de noi:

1. Faci un curs autorizat

În conformitate cu legislaţia din România şi Codul Muncii, Glia Center & Glia Training – Furnizor de formare profesională din Cluj-Napoca – organizează cursuri autorizate de calificare Inspector resurse umane.

Condiţie minimă de participare: studii liceale cu diplomă de bacalaureat.

2. Vei obţine un certificat de calificare

În urma promovării examenului de absolvire, vei obţine certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitată recunoscut pe plan naţional de către Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și de către Ministerul Educaţiei Naţionale.

3. Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Glia Center & Glia Training lucrează EXCLUSIV cu specialişti. Fiecare temă care alcătuieşte programa cursului este prezentată de lectori cu vastă experienţă practică şi teoretică, deschişi să ofere sfaturi şi opini autorizate în domeniul resurselor umane pe parcursul şi după finalizarea cursului.

 

4. Vei învăța exersând practic

Cursul este conceput ca tu să înveţi pas cu pas, ce trebuie să ştii despre:
1. Comunicare; Recrutare si selecţie;
2. Securitate şi sănatate în muncă şi situaţii de urgenţă;
3. Codul muncii şi legislaţia din România care reglementează relaţiile de muncă; Protecţia cetăţenilor români care lucrează în străinătate; Încadrarea în muncă şi detaşarea străinilor pe teritoriul României;
4. Fișa postului; Evaluarea personalului;
5. Legea dialogului social; Răspunderea juridică şi disciplinară în cadrul raporturilor de muncă; Abateri disciplinare şi sancţiuni aplicabile; Regimul contravenţiilor; Regulament intern; Contract colectiv de muncă; Amenzi ITM;
6. Întocmirea şi gestionarea documentelor de evidenţă a personalului; Timpul de muncă, de odihnă şi concediile; Gestionarea timpilor de lucru;
7. Stabilirea drepturilor de concediu medical; Întocmirea statului de plată pentru personalul încadrat;
8. Întocmirea, transmiterea şi gestionarea REVISAL;
9. Legea şomajului; Indemnizaţia de creştere a copilului;
10. Legea pensiilor; Întocmirea dosarului de pensionare.

5. Te poţi angaja Inspector resurse umane. Cu noi, şansele tale cresc vizibil! 

Persoanele care se califică în ocupaţia de Inspector resurse umane, dobândesc competenţele necesare în gestionarea activităţii departamentului de resurse umane prin care organizaţia îşi recrutează, angajează, derulează şi încetează raporturile de muncă cu salariaţii.

Dacă eşti o persoana interesată, dornică de a acumula cât mai multe cunoştinţe şi care se remarcă pe parcursul derulării cursului, ai şanse foarte mari ca atunci când angajatorii ne cer recomandari pentru ocuparea de posturi în departamentul de resurse umane, să fii printre cei care să-şi găsească un loc de muncă cu ajutorul nostru.

Dar asta nu e tot! Vei cunoaşte alţi oameni de resurse umane…

Pe parcursul celor 12 săptămâni, vei avea cu cine te sfătui, vei lega prietenii. După finalizarea cursului, vei avea oportunitatea să apelezi la atâţia prieteni încât orice problemă din domeniul tău de activitate să poată fi rezolvată cât ai zice …Glia.

6. Faci o investiţie în viitorul tău sau al afacerii tale

Locaţie: Liceul Emil Racoviţă, Str. Mihail Kogalniceanu, nr. 9-11, Cluj-Napoca.

Program curs: Cursul se desfăşoară pe parcursul a 12 săptămâni la sala de curs, de luni până joi, de la ora 17.00, câte 3 ore/zi.

Preţ: Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați.

7. Înscrierea este simplă și rapidă

Calendar cursuri:

16 Septembrie 2019


Data limita de înscriere
9 Septembrie 2019


Condiţii de anulare/amânare:

Anularea/amânarea participării la curs se face în scris pe e-mail, înainte de data limită de înscriere.
În cazul în care cursul nu are loc la data anunţată în calendar, participantul va anunţa în scris pe e-mail, anularea înscrierii sau acceptarea amânării înscrierii pentru o dată ulterioară din calendarul afişat.

Dosarul cursantului conţine: cerere înscriere, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii și adeverinţă de la medicul de familie sau de la medicul de medicina muncii pentru “Curs Inspector RU”.