Securitatea și sănătatea în muncă – preocuparea noastră, a tuturor. În avantajul tău. În beneficiul companiilor!

România are nevoie de oameni pregătiţi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Numărul crescut al accidentelor de muncă sunt o dovadă vie că acest aspect a fost şi continuă să fie cu uşurinţă neglijat.

Cursul se adresează următoarelor categorii:

1. Lucrătorilor desemnaţi care au încheiat contract de muncă cu normă  întreagă şi se ocupă de activităţile de prevenire şi protecţie din societate;

2. Persoanelor care au nevoie de pregătire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, corespunzătoare nivelului superior.

7 Motive serioase pentru a participa la cursul de Inspector SSM de 80 ore, alături de noi:

 

1. Faci un curs autorizat

În conformitate cu prevederile HG 1425/2006 (actualizată) pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006, Glia Training – Furnizor de formare profesională din Cluj-Napoca, organizează cursuri autorizate (acreditate) de specializare Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă de 80 ore.

Condiţie minimă de participare: studii cu diplomă în învăţământul liceal filiera teoretică în profil real sau filiera tehnologică în profil tehnic și prezență obligatorie.

 

2. Vei obţine un certificat de absolvire

În urma promovării examenului de absolvire, vei obţine certificatul de absolvire cu antetul Ministerului Muncii și Protecției Sociale și Ministerului Educaţiei și Cercetării.

 

3. Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Glia Training lucrează EXCLUSIV cu specialişti:
Inspectori de muncă SSM din cadrul ITM Cluj;
Practicieni în domeniul SSM;
Medici de medicina muncii.
Fiecare temă care alcătuieşte programa cursului este prezentată de lectori cu vastă experienţă practică şi teoretică, pregătiţi să ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă pe parcursul şi după finalizarea cursului.

 

4. Devii un Inspector în domeniul SSM competent

Cursul este conceput ca tu să afli de la lectorii noştri care sunt noutăţile legislative şi interpretarea acestora, precum şi să ai ocazia să afli care sunt bunele practici din cazurile întâlnite în realitate. De aceea, vom discuta despre:

1. Realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie;
2. Realizarea semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă;
3. Instruirea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
4. Informarea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
5. Stabilirea mijloacelor materiale şi tehnice necesare securităţii şi sănătăţii în muncă;
6. Prevenirea accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale;
7. Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă;
8. Verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
9. Monitorizarea activităţilor de evacuare şi intervenţie în situaţii de urgenţă.

 

5. Vei cunoaşte alţi oameni care se pregătesc în domeniul SSM

Pe parcursul derulării cursului vei avea ocazia să întâlneşti şi să discuţi cu oameni care au aceleaşi preocupări ca şi tine în domeniul SSM şi care probabil, au avut experienţe pe care le puteţi împărtăşi. După curs, vei putea păstra legătura cu toţi colegii tăi, ceea ce poate aduce o plus valoare activităţii şi profesiei tale.

 

6. Faci o investiţie în viitorul tău sau al afacerii tale

Mod desfășurare: Online și/sau în sală (Cluj-Napoca).

Program: Pregătirea teoretică și practică se desfășoară online și/sau în sala de curs și poate fi:
- 6 zile, orar 17.00 - 21.00, de regulă luni - joi, 2 săptămâni consecutive
sau
- Personalizată pentru societății/instituții pentru minim 10 participanți.
Restul orelor este alocat temelor online și studiului individual pentru realizarea proiectului practic pentru examenul de absolvire.

Preț: Pentru a vă putea ajuta să alegeți un curs care să vă fie de folos vă rugăm să cereți "Oferta de preț" din această pagină, să ne sunați la 0747 - 665.013 sau să ne scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea...

 

7. Înscriere este rapida: ONLINE!

 

07.12 2020


Termen LIMITĂ de înscriere pentru prețul mai mic: 03.12.2020!

 

Dosarul cursantului: cerere înscriere online, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii conform condiției minime de participare, fișă de aptitudini de la medicul de medicina muncii sau adeverinţă de la medicul de familie eliberată în ziua începerii cursului pentru “Curs Inspector SSM” (varianta în sală).