Securitatea și sănătatea în muncă – preocuparea noastră, a tuturor. În avantajul tău. În beneficiul companiilor!

România are nevoie de oameni pregătiţi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Numărul crescut al accidentelor de muncă sunt o dovadă vie că acest aspect a fost şi continuă să fie cu uşurinţă neglijat.

Cursul se adresează următoarelor categorii:

1. Lucrătorilor desemnaţi care au încheiat contract de muncă cu normă  întreagă şi se ocupă de activităţile de prevenire şi protecţie din societate;

2. Persoanelor care au nevoie de pregătire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, corespunzătoare nivelului superior.

7 Motive serioase pentru a participa la cursul de Inspector SSM de 80 ore, alături de noi:

1. Faci un curs autorizat

În conformitate cu prevederile HG 1425/2006 (actualizată) pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006, Glia Center & Glia Training – Furnizori de formare profesională din Cluj-Napoca, organizează cursuri autorizate de specializare Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă de 80 ore.

Condiţie minimă de participare: studii cu diplomă în învăţământul liceal filiera teoretică în profil real sau filiera tehnologică în profil tehnic.

2. Vei obţine un certificat de absolvire

În urma promovării examenului de absolvire, vei obţine certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitată recunoscut pe plan naţional de către Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și de către Ministerul Educaţiei Naţionale.

3. Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Glia Center & Glia Training lucrează EXCLUSIV cu specialişti:
Inspectori de muncă SSM din cadrul ITM Cluj;
Practicieni în domeniul SSM;
Medici de medicina muncii.
Fiecare temă care alcătuieşte programa cursului este prezentată de lectori cu vastă experienţă practică şi teoretică, pregătiţi să ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă pe parcursul şi după finalizarea cursului.

4. Devii un Inspector în domeniul SSM competent

Cursul este conceput ca tu să afli de la lectorii noştri care sunt noutăţile legislative şi interpretarea acestora, precum şi să ai ocazia să afli care sunt bunele practici din cazurile întâlnite în realitate. De aceea, vom discuta despre:

1. Realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie;
2. Realizarea semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă;
3. Instruirea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
4. Informarea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
5. Stabilirea mijloacelor materiale şi tehnice necesare securităţii şi sănătăţii în muncă;
6. Prevenirea accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale;
7. Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă;
8. Verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
9. Monitorizarea activităţilor de evacuare şi intervenţie în situaţii de urgenţă.

5. Vei cunoaşte alţi oameni care se pregătesc în domeniul SSM

Pe parcursul derulării cursului vei avea ocazia să întâlneşti şi să discuţi cu oameni care au aceleaşi preocupări ca şi tine în domeniul SSM şi care probabil, au avut experienţe pe care le puteţi împărtăşi. După curs, vei putea păstra legătura cu toţi colegii tăi, ceea ce poate aduce o plus valoare activităţii şi profesiei tale.

6. Faci o investiţie în viitorul tău sau al afacerii tale

Loc desfășurare: Cluj-Napoca, Colegiul Național "Emil Racoviță" – Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9-11.

Program: Pregătirea teoretică se desfăşoară pe parcursul a 6 zile câte 4 ore/zi, de la ora 17.00, iar restul orelor este alocat studiului individual pentru pregătirea lucrării practice în vederea susţinerii examenului de absolvire. Prezența este OBLIGATORIE.

Preţ: Pentru a vă putea ajuta să alegeți cursul potrivit și pentru oferta de preț vă rugăm să nu ezitați să ne sunați la 0747-665.013, să ne scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să completați formularul "Cere OFERTA de preț" din partea dreaptă-sus a acestei pagini.

7. Înscrierea este simplă și rapidă

Vei completa DOAR o cerere de înscriere online pentru data pe care o alegi:

07 Octombrie 2019


Dată limită de înscriere pentru prețul mai mic:
29 Septembrie 2019

04 Noiembrie 2019


Dată limită de înscriere pentru prețul mai mic:
27 Octombrie 2019

02 Decembrie 2019


Dată limită de înscriere pentru prețul mai mic:
24 Noiembrie 2019

Dosarul cursantului: cerere înscriere online, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii conform condiției minime de participare, fișa de aptitudini de la medicul de medicina muncii sau adeverinţă de la medicul de familie pentru “Curs Inspector SSM”.