“…este nevoie acută de specialiști…”

Nu spunem un secret când afirmăm că este nevoie acută de specialiști!

Nenumăratele şi controversatele modificări legislative din ultimii ani, au dus la necesitatea ca persoanele care activează în domeniul resurselor umane să fie permanenţă conectate, mai mult ca niciodată, la aceste schimbări şi să ţină pasul cu ele.

În acest context, angajatorii urmăresc să aibă oameni cu experienţă şi pregătire adecvată, în conformitate cu realităţile momentului, care să asigure competent gestionarea resursei umane din societăţile lor, astfel încât să prevină orice fel de încălcări ale legislaţiei în vigoare.

Mai jos, vei descoperi 7 Motive serioase  pentru a participa la cursul de specializare Inspector resurse umane, alături de Glia Training:

1. Faci un curs autorizat

În conformitate cu Titlul VI din Codul muncii privind formarea profesională, Glia Training – furnizor de formare profesională din Cluj-Napoca – organizează cursuri autorizate de specializare Inspector resurse umane.

Condiţii minime de participare: liceu și curs calificare IRU și/sau experiență în resurse umane de minim 1 an.

2. Vei obţine un certificat de absolvire

Fiecare cursant care promovează examenul de absolvire va obţine certificatul de absolvire de tip specializare pentru ocupaţia de Inspector resurse umane, cu valabilitate nelimitată și  recunoscut de MMPS și MEC.

3. Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Glia Training lucrează EXCLUSIV cu specialişti. Fiecare temă care alcătuieşte programa cursului este prezentată de lectori cu vastă experienţă practică şi teoretică, deschişi să ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul resurselor umane pe parcursul şi după finalizarea cursului.

4. Afli ultimele noutăţi legislative şi cum să interpretezi speţele întâlnite în practică

Cursul este conceput ca tu să afli de la lectorii noştri care sunt noutăţile legislative şi interpretarea acestora, precum şi să ai ocazia să discuţi cu aceştia speţele întâlnite în practică şi posibile rezolvări pe următoarele subiecte:

* Încheiere, derulare, încetare raporturi de muncă
* ROI, CIM, Răspundere juridică
* REVISAL
* Salarizare
* OUG 111
* Pensii

 

5. Te vei specializa în resurse umane

Persoanele care se specializează în ocupaţia de Inspector resurse umane – aprofundează cunoştinţele necesare în gestionarea activităţii departamentului de resurse umane prin care organizația încheie, derulează şi încetează raporturile de muncă cu salariaţii.

În plus, vei cunoaşte alţi oameni de resurse umane…

Sigur şi tu te-ai gandit, aşa cum mulţi oameni de resurse umane spun, că întâlnirile de la ghişeele ITM erau de ajutor pentru împartăşirea noutăţilor sau găsirea de soluţii pentru speţele întâlnite în practică.

De aceea, noi te invităm să afli aceste noutăţi şi rezolvări de la specialişti în domeniu, iar în urma cursului să păstrezi legătura cu toţi colegii tăi, ceea ce va aduce o plus valoare în activitatea şi dezvoltarea ta profesională.

Sau, poţi chiar promova în societăţi din ce în ce mai complexe!

Dacă eşti o persoană interesată, dornică să acumuleze cât mai multe cunoştinţe şi care se remarcă pe parcursul derulării cursului, ai şanse foarte mari ca atunci când angajatorii ne cer recomandări pentru ocuparea de posturi în departamentul de resurse umane, să fii printre cei care să-şi găsească un loc de muncă mai provocator şi mai bine plătit.

Galerie foto

Opinii ale cursanţilor

6. Faci o investiţie în viitorul tău sau al afacerii tale

Loc desfășurare curs în Cluj-Napoca: Colegiul Național Emil Racoviţă – Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9-11

Program curs în timpul săptămânii: 8 zile (luni-joi), 2 săptămâni consecutive, 3 ore/zi, de la ora 17.00. 

Preţ curs: Pentru a vă putea ajuta să alegeți cursul potrivit și pentru oferta de preț vă rugăm să nu ezitați să ne sunați la 0747-665.013, să ne scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să completați formularul "Cere OFERTA de preț" din partea de sus-dreapta a acestei pagini.

 

7. Înscrierea este simplă și rapidă

Vei completa DOAR o cerere de înscriere online pentru data propusă în calendar:

La formarea grupei


-
-

Dosarul cursantului: formularul de înscriere online, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii, dovada pregătirii în domeniul resurselor umane și fișa de aptitudini de la medicul de medicina muncii sau adeverinţa de la medicul de familie pentru “Curs Inspector RU”.