“…este nevoie acută de specialiști…”

Nu spunem un secret când afirmăm că este nevoie acută de specialiști!

Nenumăratele şi controversatele modificări legislative din ultimii ani, au dus la necesitatea ca persoanele care activează în domeniul resurselor umane să fie permanenţă conectate, mai mult ca niciodată, la aceste schimbări şi să ţină pasul cu ele.

În acest context, angajatorii urmăresc să aibă oameni cu experienţă şi pregătire adecvată, în conformitate cu realităţile momentului, care să asigure competent gestionarea resursei umane din societăţile lor, astfel încât să prevină orice fel de încălcări ale legislaţiei în vigoare.

Mai jos, vei descoperi 7 Motive serioase  pentru a participa la cursul de specializare Inspector resurse umane, alături de Glia Center & Glia Training:

1. Faci un curs autorizat

În conformitate cu Titlul VI din Codul muncii privind formarea profesională, Glia Center & Glia Training – furnizori de formare profesională din Cluj-Napoca – organizează cursuri autorizate de specializare Inspector resurse umane.

Condiţii minime de participare: liceu şi curs calificare IRU și/sau experienţă în resurse umane.

2. Vei obţine un certificat de absolvire

Fiecare cursant care promovează examenul de absolvire va obţine certificatul de absolvire de tip specializare pentru ocupaţia de Inspector resurse umane, cu valabilitate nelimitată și  recunoscut de MMJS și MEN.

3. Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Glia Center & Glia Training lucrează EXCLUSIV cu specialişti. Fiecare temă care alcătuieşte programa cursului este prezentată de lectori cu vastă experienţă practică şi teoretică, deschişi să ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul resurselor umane pe parcursul şi după finalizarea cursului.

4. Afli ultimele noutăţi legislative şi cum să interpretezi speţele întâlnite în practică

Cursul este conceput ca tu să afli de la lectorii noştri care sunt noutăţile legislative şi interpretarea acestora, precum şi să ai ocazia să discuţi cu aceştia speţele întâlnite în practică şi posibile rezolvări pe următoarele subiecte:

* Încheiere, derulare, încetare raporturi de muncă
* Regulament intern, contract colectiv de muncă, răspundere juridică, disciplinară, patrimonială
* REVISAL
* Salarizare

 

5. Te vei specializa în resurse umane

Persoanele care se specializează în ocupaţia de Inspector resurse umane – aprofundează cunoştinţele necesare în gestionarea activităţii departamentului de resurse umane prin care organizația încheie, derulează şi încetează raporturile de muncă cu salariaţii.

În plus, vei cunoaşte alţi oameni de resurse umane…

Sigur şi tu te-ai gandit, aşa cum mulţi oameni de resurse umane spun, că întâlnirile de la ghişeele ITM erau de ajutor pentru împartăşirea noutăţilor sau găsirea de soluţii pentru speţele întâlnite în practică.

De aceea, noi te invităm să afli aceste noutăţi şi rezolvări de la specialişti în domeniu, iar în urma cursului să păstrezi legătura cu toţi colegii tăi, ceea ce va aduce o plus valoare în activitatea şi dezvoltarea ta profesională.

Sau, poţi chiar promova în societăţi din ce în ce mai complexe!

Dacă eşti o persoană interesată, dornică să acumuleze cât mai multe cunoştinţe şi care se remarcă pe parcursul derulării cursului, ai şanse foarte mari ca atunci când angajatorii ne cer recomandări pentru ocuparea de posturi în departamentul de resurse umane, să fii printre cei care să-şi găsească un loc de muncă mai provocator şi mai bine plătit.

Galerie foto

Opinii ale cursanţilor

6. Faci o investiţie în viitorul tău sau al afacerii tale

Loc desfășurare curs în Cluj-Napoca: Colegiul Național Emil Racoviţă – Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9-11

Program curs în timpul săptămânii: 8 zile (luni-joi), 2 săptămâni consecutive, 3 ore/zi, de la ora 17.00

Preţ curs: Pentru oferta de preţ vă rugăm să ne contactaţi.

 

7. Înscrierea este simplă și rapidă

Cere oferta pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., la tel. 0747-665.013 sau prin completarea formularului Cere OFERTA de preț din partea de sus a paginii și noi vom reveni în scurt timp cu oferta și formularul de înscriere la curs.

Calendar cursuri:

22 Iulie 2019


Data limită de înscriere:
16 Iulie 2019

19 August 2019


Data limită de înscriere:
13 August 2019

09 Septebrie 2019


Data limită de înscriere:
03 Sptembriee 2019

14 Octombrie 2019


Data limită de înscriere:
08 Octombrie 2019

11 Noiembrie 2019


Data limită de înscriere:
05 Noiembrie 2019

 

Condiţii de anulare/amânare:
Anularea/amânarea participării la curs se face în scris pe e-mail, înainte de data limită de înscriere.
În cazul în care cursul nu are loc la data anunţată în calendar, participantul va anunţa în scris pe e-mail, anularea înscrierii sau acceptarea amânării înscrierii pentru o dată ulterioară din calendarul afişat.

Dosarul cursantului conţine: formularul de înscriere online, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii, dovada pregătirii în domeniul resurselor umane și fișa de aptitudini de la medicul de medicina muncii sau adeverinţa de la medicul de familie pentru “Curs Inspector RU”.