7 Motive serioase pentru a participa la cursul de specializare Inspector resurse umane – Salarizare

1. Faci un curs autorizat

În conformitate cu Titlul VI din Codul muncii privind formarea profesională, Glia Center & Glia Training – furnizori de formare profesională din Cluj-Napoca – organizează cursuri autorizate de specializare Inspector resurse umane – Salarizare.

Condiţii minime de participare: liceu cu diplomă de bacalaureat și pregătire în domeniul resurselor umane sau experiență în resurse umane.

2. Vei obţine un certificat de absolvire

În urma promovării examenului de absolvire vei obţine certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitată recunoscut de către MMJS şi MEN, pentru specializare în ocupaţia de Inspector resurse umane: competenţa specifică standardului ocupațional Întocmirea statului de plată pentru personalul angajat.

3. Afli cum să pui în practică

Dacă lucrezi în departamentul de resurse umane al unei companii, dacă ești prestator de servicii în domeniul resurselor umane sau dacă ești angajator și administrezi activitatea de resurse umane în societatea ta vei afla discutând spețele tale și ale celorlalți participanți cum se gestionează corect și în conformitate cu legislația în vigoare:
· întocmirea statului de plată
· calculul salariilor angajaților
· calculul contribuțiilor angajaților, angajatorului
· concediile medicale

4. Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Tematica neexhaustivă a cursului este prezentată de specialişti cu experienţă practică şi teoretică, deschişi să îți ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul resurselor umane pe parcursul şi după finalizarea cursului.

5. Te vei specializa în domeniul resurselor umane

Obiectivul cursului este să aprofundezi și să-ți actualizezi cunoştinţele necesare pentru întocmirea statului de plată pentru personalul angajat, astfel încît să fie respectate toate reglementările legislative în vigoare.

6. Faci o investiţie în viitorul tău sau al afacerii tale

Loc desfăsurare curs în Cluj-Napoca:: Colegiul Național Emil Racoviţă – Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9-11

Program curs în timpul săptămânii: 4 zile (luni-joi), 3 ore/zi, de la ora 17.00

Preţ curs: Pentru oferta de preţ, vă rugăm să ne contactaţi.

7. Înscrierea este simplă și rapidă

Cere oferta pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., la tel. 0747-665.013 sau prin completarea formularului Cere OFERTA de preț din partea de sus a paginii și noi vom reveni în scurt timp cu oferta și formularul de înscriere la curs.

Calendar cursuri

30 Septembrie 2019


Data limită de înscriere:
24 Septembrie 2019

04 Noiembrie 2019


Data limită de înscriere:
29 Octombrie 2019

09 Decembrie 2019


Data limită de înscriere:
03 Decembrie 2019

 

Condiţii de anulare/amânare:

Anularea/amânarea participării la curs se face în scris pe e-mail, înainte de data limită de înscriere.

În cazul în care cursul nu are loc la data anunţată în calendar, participantul va anunţa în scris pe e-mail, anularea înscrierii sau acceptarea amânării înscrierii pentru o dată ulterioară din calendarul afişat.

Dosarul cursantului conţine: formularul de înscriere online, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii, dovada pregătirii în domeniul resurselor umane și fișa de aptitudini de la medicul de medicina muncii sau adeverinţa de la medicul de familie pentru “Curs Inspector RU”.