7 Motive serioase pentru a participa la cursul de Inspector resurse umane – modulul Salarizare

1. Poți să faci un curs autorizat

În conformitate cu Titlul VI din Codul muncii privind formarea profesională, Glia Training – furnizor de formare profesională din Cluj-Napoca – organizează cursuri autorizate de tip specializare Inspector resurse umane – Salarizare.

Condiţii minime de participare: liceu și pregătire sau experiență în resurse umane.

2. Poți să obţii un certificat de absolvire

În urma promovării examenului vei obţine certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitată recunoscut de către MMPS şi MEC, de tip specializare în ocupaţia de Inspector resurse umane pentru competenţa specifică standardului ocupațional Întocmirea statului de plată pentru personalul angajat.

3. Afli cum să pui în practică cu respectarea legislației în vigoare

Dacă lucrezi în departamentul de resurse umane al unei companii, dacă ești prestator de servicii în domeniul resurselor umane sau dacă ești angajator și administrezi activitatea de resurse umane în societatea ta vei învăța despre:
· întocmirea statului de plată;
· calculul salariilor angajaților;
· calculul contribuțiilor angajaților, angajatorului;
· concediile medicale.

4. Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Tematica neexhaustivă a cursului este prezentată de specialişti cu experienţă practică şi teoretică, deschiși să îți ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul resurselor umane pe parcursul şi după finalizarea cursului.

5. Te vei specializa în domeniul resurselor umane

Obiectivul cursului este să înveți sau să-ți actualizezi cunoştinţele necesare pentru întocmirea statului de plată pentru personalul angajat, astfel încât acesta să fie întocmit corect, chiar dacă rezultă în urma introducerii informațiilor intr-un program de contabilitate.

6. Faci o investiţie în viitorul tău sau al afacerii tale

Loc desfășurare curs: Cluj-Napoca, Colegiul Național “Emil Racoviţă“ – Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9-11.

Program curs începători: 4 zile, ora 17.00 - 3 ore. 

Program curs avansați: 2 zile, ora 17.00 - 3 ore. 

Preţ curs: Pentru a vă putea ajuta să alegeți cursul potrivit și pentru oferta de preț vă rugăm să nu ezitați să ne sunați la 0747-665.013, să ne scrieți pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau să completați formularul “Cere OFERTA de preț“ din partea dreaptă-sus a acestei paginii.

7. Înscrierea este simplă și rapidă

Vei completa DOAR o cerere de înscriere online pentru data pe care o alegi:

Curs începători 2020


La formarea grupei minime

Curs avansați 2020 


La formarea grupei minime

 

Dosarul cursantului

Fără examen de absolvire: cerere de înscriere online și copie CI.

Cu examen de absolvirecerere de înscriere online, copie CI, certificat naştere, certificat căsătorie (dacă este cazul), diplomă de studii și fișa de aptitudini de la medicul de medicina muncii sau adeverinţa de la medicul de familie pentru “Curs Inspector RU”.