7 Motive serioase pentru a participa la cursul de Inspector resurse umane – modulul Salarizare

1. Poți să faci un curs autorizat

În conformitate cu Titlul VI din Codul muncii privind formarea profesională, Glia Training – furnizor de formare profesională din Cluj-Napoca – organizează cursuri autorizate de inițiere/specializare Inspector resurse umane – Salarizare.

Condiţii minime de participare: liceu și pregătire sau experiență în resurse umane.

2. Poți să obţii un certificat de absolvire

În urma promovării examenului vei obţine certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitată recunoscut de către MMJS şi MEN, de tip inițiere/specializare în ocupaţia de Inspector resurse umane pentru competenţa specifică standardului ocupațional Întocmirea statului de plată pentru personalul angajat.

3. Afli cum să pui în practică cu respectarea legislației în vigoare

Dacă lucrezi în departamentul de resurse umane al unei companii, dacă ești prestator de servicii în domeniul resurselor umane sau dacă ești angajator și administrezi activitatea de resurse umane în societatea ta vei învăța despre:
· întocmirea statului de plată;
· calculul salariilor angajaților;
· calculul contribuțiilor angajaților, angajatorului;
· concediile medicale.

4. Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Tematica neexhaustivă a cursului este prezentată de specialişti cu experienţă practică şi teoretică, deschişi să îți ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul resurselor umane pe parcursul şi după finalizarea cursului.

5. Te vei specializa în domeniul resurselor umane

Obiectivul cursului este să înveți sau să-ți actualizezi cunoştinţele necesare pentru întocmirea statului de plată pentru personalul angajat, astfel încât acesta să fie întocmit corect, chiar dacă rezultă în urma introducerii informațiilor intr-un program de contabilitate.

6. Faci o investiţie în viitorul tău sau al afacerii tale

Loc desfășurare curs: Cluj-Napoca, Colegiul Național “Emil Racoviţă“ – Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9-11.

Program curs inițiere: 4 zile (luni-joi), ora 17.00 - 3 ore. 

Program curs specializare: 3 zile (luni-miercuri), ora 17.00 - 3 ore sau 2 zile (vineri, ora 17.00 - 3 ore și sâmbătă, ora 9.00 - 6 ore). 

Preţ curs: Pentru a vă putea ajuta să alegeți cursul potrivit și pentru oferta de preț vă rugăm să nu ezitați să ne sunați la 0747-665.013, să ne scrieți pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau să completați formularul “Cere OFERTA de preț“ din partea dreaptă-sus a acestei paginii.

7. Înscrierea este simplă și rapidă

Vei completa DOAR o cerere de înscriere online pentru data pe care o alegi:

Curs iniţiere: 20 Noiembrie 2019 - locuri limitate


Data limită de înscriere pentru prețul mai mic:
20 Noiembrie 2019

Curs specializare: 09 Decembrie 2019 


Data limită de înscriere pentru prețul mai mic:
01 Decembrie 2019

 

Dosarul cursantului

Fără examen de absolvire: cerere de înscriere online și copie CI.

Cu examen de absolvirecerere de înscriere online, copie CI, certificat naştere, certificat căsătorie (dacă este cazul), diplomă de studii și fișa de aptitudini de la medicul de medicina muncii sau adeverinţa de la medicul de familie pentru “Curs Inspector RU”.