7 Motive serioase pentru a participa la cursul de Inspector resurse umane – modulul Recrutare, selecție, comunicare

1 – Faci un curs autorizat

În conformitate cu art. 194 din Codul muncii, privind obligaţia angajatorilor de a asigura participarea la programe de formare profesională a salariaţilor unităţii, Glia Center & Glia Training – Furnizor de formare profesională din Cluj-Napoca – organizează cursuri autorizate de specializare Inspector resurse umane – Recrutare, selecție, comunicare.

Condiţii minime de participare: liceu cu diplomă de bacalaureat și pregătire în domeniul resurselor umane sau experiență în resurse umane.

2 – Vei obţine un certificat de absolvire

În urma promovării examenului de absolvire, vei obţine certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitată pentru specializare în ocupaţia de Inspector resurse umane recunoscut de către MMFPSPV şi MEN, pentru competențele specifice standardului ocupațional: Organizarea recrutării personalului și Comunicarea cu angajaţii.

3 – Afli cum să pui în practică

Dacă lucrezi în departamentul de resurse umane al unei companii, dacă faci parte dintr-o companie de recrutare sau ai o firmă și dorești să-ți formezi o echipă competentă, vei afla cum să pui în practică toate aspectele legate de:

  • Identificarea necesarului de personal
  • Redactarea mesajului de recrutare
  • Lansarea mesajului de recrutare
  • Întocmirea bazei de date cu rezultatele recrutării
  • Organizarea programului de selecție
  • Identificarea modului de comunicare
  • Transmiterea informațiilor
  • Feedback

4 – Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Tematica neexhaustivă a cursului este prezentată de lectori cu vastă experienţă practică şi teoretică, deschiși să îți ofere sfaturi şi opini autorizate în domeniul resurselor umane pe parcursul şi după finalizarea cursului.

5 – Te vei specializa în domeniul recrutării, selecției și comunicării

Persoanele care se specializează în domeniul recrutării, selecției și comunicării din cadrul ocupației de Inspector resurse umane, aprofundează sau îşi actualizează cunoştinţele necesare în gestionarea activităţii departamentului de resurse umane, prin care organizaţia îşi recrutează, selectează și asigură o bună comunicare cu angajații ei.

6 – Faci o investiţie în viitorul tău

Locaţie: Cluj-Napoca, Colegiul Național "Emil Racoviță" –Str. Mihail Kogalniceanu, nr. 9-11
Program curs: Cursul se desfăşoară pe parcursul a maxim 4 zile, 3 ore/zi, de la ora 17.00. 
Preţ curs: Pentru oferta de preț, vă rugăm să ne contactați.

7. Înscrierea este simplă și rapidă

Calendar cursuri:

La formarea grupei minime


Dosarul cursantului conţine: cerere înscriere, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii, dovada pregătirii în domeniul resurselor umane și adeverinţă de la medicul de familie sau de la medicul de medicina muncii pentru “Curs Inspector RU”.