7 Motive serioase pentru a participa la cursul de Inspector resurse umane – modulul Încheiere, derulare, încetare raporturi de muncă

1 – Faci un curs autorizat

În conformitate cu Titlul VI din Codul muncii privind formarea profesională, Glia Center & Glia Training – furnizori de formare profesională din Cluj-Napoca – organizează cursuri autorizate de specializare Inspector resurse umane – Încheiere, derulare, încetare raporturi de muncă.

Condiţii minime de participare: liceu și pregătire sau experiență în resurse umane.

2 – Poți obţine un certificat de absolvire

În urma promovării examenului poți obţine un certificat de absolvire cu valabilitate nelimitată recunoscut de către MMPS şi MEC, de tip specializare în ocupaţia de Inspector resurse umane pentru competenţa specifică standardului ocupațional: Întocmirea documentelor de evidenţă a personalului.

3 – Afli cum să pui în practică corect

Indiferent dacă ai lucrat sau nu în resurse umane, vei învăța la cursul de inițiere și vei aprofunda la cursul de specializare tot ce trebuie să știi despre:

  • tipurile de contracte individuale de muncă cu drepturi și obligații, notificări, demisii, perioada de probă, preaviz;
  • actele adiţionale de modificare a contractelor de muncă;
  • deciziile de schimbări de funcţii, timp de muncă sau salariu și decizii de încetări de activitate:
  • delegări și detașări, mobilitatea salariaților în cadrul UE;
  • suspendări ale contractului individual de muncă;
  • angajarea în muncă a cetățenilor UE si non-UE - lucrători permanenți și lucrători inalt calificați;
  • adeverinţele de vechime în muncă, de salarii, alte tipuri de adeverinţe solicitate cu legătură în domeniul relaţiilor de muncă;
  • dosarele de personal;
  • formarea profesională.
4 – Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Tematica neexhaustivă a cursului este prezentată de specialişti cu experienţă practică şi teoretică, deschişi să îți ofere sfaturi şi opinii în domeniul resurselor umane pe parcursul şi după finalizarea cursului.

5 – Te vei pregati în domeniul resurselor umane

Obiectivul cursului este să înveți dacă ești la început sau să-ți actualizezi cunoştinţele necesare dacă lucrezi deja în resurse umane, astfel încât să fie respectate toate reglementările legislative în vigoare.

6 – Faci o investiţie în viitorul tău

Mod desfăsurare: online.
Program curs inițiere: 8 zile, 2,5 ore/zi, de la ora 17.30. 
Program curs specializare: 4 zile, 2,5 ore/zi, de la ora 17.30
Preţ curs: Pentru a vă putea ajuta să alegeți cursul potrivit și pentru oferta de preț vă rugăm să nu ezitați să ne sunați la tel. 0747-665.013, să ne scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să completați formularul Cere OFERTA de preț din partea de sus-dreapta a acestei pagini.

7 - Înscrierea este simplă și rapidă

Vei completa DOAR o cerere de înscriere online pentru cursul și data aleasă de tine din calendarul propus:
 

La formarea grupeiDosarul cursantului: cerere înscriere online, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii.