7 Motive serioase pentru a participa la cursul de Inspector resurse umane – modulul Regulament intern, contract colectiv, răspundere juridică, disciplinară și patrimonială

1 – Faci un curs autorizat

În conformitate cu Titlul VI din Codul muncii privind formarea profesională, Glia Center & Glia Training – furnizori de formare profesională din Cluj-Napoca – organizează cursuri autorizate de Inspector resurse umane – ROI, CCM și răspundere juridică.

Condiţii minime de participare: liceu și pregătire în domeniul resurselor umane sau experiență în resurse umane.


2 – Vei obţine un certificat de absolvire

În urma promovării examenului de absolvire vei obţine certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitată recunoscut de către MMJS şi MEN, de tip inițiere/specializare pentru ocupaţia de Inspector resurse umane: competenţa specifică standardului ocupațional Gestionarea documentelor de evidenţă a personalului.


3 – Afli cum să pui în practică

Dacă ai noțiunile de bază sau dacă lucrezi în domeniul resurselor umane, în raport cu nivelul tău de pregătire în acest domeniu vei învăța la cursul de inițiere tot ce trebuie să știi, iar la cursul de specializare tot ce te interesează despre:

  • regulamentul intern,
  • contractul colectiv de muncă,
  • conflictele de muncă,
  • răspunderea disciplinară, răspunderea patrimonială, răspunderea contravențională, răspunderea penală.

4 – Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Tematica neexhaustivă a cursului este prezentată de specialişti cu experienţă practică şi teoretică, deschişi să îți ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul resurselor umane pe parcursul şi după finalizarea cursului.

5 – Te vei pregăti în domeniul resurselor umane

Obiectivul cursului este să inveți dacă ești la început sau să-ți actualizezi cunoştinţele necesare dacă lucrezi deja în resurse umane, astfel încât să fie respectate toate reglementările legislative în vigoare.

6 – Faci o investiţie în viitorul tău

Loc desfășurare curs: Cluj-Napoca, Colegiul Național Emil Racoviţă – Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9-11
Program curs inițiere: 5 zile, de la ora 17.30. 
Program curs specializare: 2 zile, de la ora 17.30
Preţ curs: Pentru a vă putea ajuta să alegeți cursul potrivit și pentru oferta de preț vă rugăm să nu ezitați să ne sunați la tel. 0747-665.013, să ne scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să completați formularul Cere OFERTA de preț din partea de sus-dreapta a acestei pagini.

7 – Înscrierea este simplă şi rapidă

Vei completa DOAR o cerere de înscriere online:

La formarea grupei minime


-

Dosarul cursantului: formularul de înscriere online, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii și fișa de aptitudini de la medicul de medicina muncii sau adeverinţa de la medicul de familie pentru “Curs Inspector RU”.