Perfectioneaza-te in resurse umane cu specialistii “Glia Center”

Perfectioneaza-te in resurse umane cu specialistii "Glia Center"

by admin

17 May 2013

Modificarile de ordin legislativ din domeniul resurselor umane, din ultimii ani, impun o buna cunoastere a reglementarilor in vigoare si interpretarea acestora de catre specialisti. Micile “capcane” legislative trebuie intelese si evitate, ceea ce nu ii este la indemana oricarui Inspector de resurse umane. In sprijinul celor ce doresc sa fie cu adevarat profesionisti, vine Centrul de specializare profesionala “Glia Center” din Cluj-Napoca ce organizeaza cursuri autorizate de perfectionare Inspector resurse umane. Oricine poate participa la aceste cursuri cu conditia sa detina diploma de bacalaureat si sa aiba pregatire si/sau experienta in resurse umane. Cursantii care promoveaza examenul de absolvire obtin certificatul de absolvire, cu valabilitate nelimitata, de perfectionare pentru ocupatia de Inspector resurse umane, recunoscut pe plan national. De retinut este faptul ca Glia Center lucreaza exclusiv cu specialisti in domeniu, lectori fiind oameni cu vasta experienta practica si teoretica, dispusi sa ofere sfaturi si opinii autorizate in domeniul resurselor umane atat pe pe parcursul orelor teoretice, cat si dupa finalizarea cursului.


Persoanele care se perfectioneaza in ocupatia de Inspector resurse umane ajung sa aprofundeze ori sa isi actualizeze cunostintele necesare in gestionarea activitatii departamentului de resurse umane prin care organizatia isi recruteaza, angajeaza, deruleaza si inceteaza raporturile de munca cu salariaţii.


Urmatorul curs de perfectionare Inspector resurse umane va incepe in data de 3 iunie a.c. avand ca termen limita de inscriere ziua de 27 mai. Cursul se va desfasura pe parcursul a 10 zile, cu durata de 4 ore/zi, de la ora 17.00. Pretul cursului (600 lei) include instruirea, suportul de curs, materialele didactice, participarea la examenul de absolvire si certificatul de absolvire impreuna cu suplimentul descriptiv.


Va asteptam!

Share and Enjoy

Tags:

2 Comments

 • Brock

  June 23, 2015 at 6:28 pm

  Buna abordare, asa mai zic si eu articol de calitate

  Stop by my site calculator taxa auto

  Reply
  • admin

   July 3, 2015 at 4:31 pm

   Va multumim!

   Incercam din rasputeri sa imbunatatim formarea profesionala pentru adulti si dumneavoastra ne-ati ajutat foarte mult exprimandu-va opinia!

   Echipa Glia Center & Glia Training
   Tel.: 0747-665013
   http://www.gliacenter.ro
   office@gliacenter.ro
   Facebook: Glia Center & Glia Training
   Linkedin: Glia Center & Glia Training

   Reply

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Email
Print