Merita sa participati!

Merita sa participati!

by admin

01 Jul 2013

Aceasta este recomandarea venita din partea cursantilor, in urma finalizarii cursului de perfectionare Inspector resurse umane. Timp de 10 zile, cate 4 ore pe zi, uneori chiar si fara pauza, cursantii au primit informatii utile, practice si complexe despre ceea ce trebuie sa stie, cum, cand si in ce fel sa aplice legislatia in domeniu. O doamna ne recomanda chiar, sa alocam si mai mult timp acestui curs, avand in vedere complexitatea domeniului, iar o alta doamna spune: ”Recomand cursul pentru perfectionarea cunostintelor in domeniul resurselor umane”.
Asadar, daca doriti sa va perfectionati cunostintele si sa aflati noutatile legislative in vigoare, precum si daca doriti sa discutati impreuna cu lectorii cursului spetele intalnite in practica si sa gasiti solutii pentru acestea, echipa Glia Center va sta la dispozitie.


Perfectionare IRU Perfectionare IRU Perfectionare IRU

Perfectionare IRU Perfectionare IRU Perfectionare IRU

Perfectionare IRU Perfectionare IRU Perfectionare IRU

Perfectionare IRU Perfectionare IRU

Share and Enjoy

Tags:

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Email
Print