Incepe-ti cariera in resurse umane cu Glia Center

Incepe-ti cariera in resurse umane cu Glia Center

by admin

25 May 2013

Glia Center Cluj–Napoca este sansa de afirmare a celor care doresc sa ocupe un post de Inspector resurse umane. Un curs de calificare urmat cu Glia Center de catre cei care au inclinatie spre domeniul resurselor umane,  se finalizeaza cu un atestat in functia de Inspector resurse umane, in baza caruia se poate practica aceasta meserie.


Nevoia de specialisti in domeniul resurselor umane este tot mai evidenta, tot mai multe firme fiind in cautarea de profesionisti in acest domeniu. Nu de alta, dar modificarile de ordin legislativ care se fac de catre guvernanti dau multa bataie de cap conducatorilor de firme. De aici si necesitatea specializarii adecvate a unor oameni carora le place sa activeze in domeniul resurselor umane. O calificare in acest domeniu cu Glia Center are ca finalitate obtinerea unei diplome pentru postul de Inspector resurse umane care ii confera atat dreptul de a practica aceasta meserie, cat si dobandirea de competente in aplicarea legislatiei din domeniul resurselor umane si respectiv, in managementul resurselor umane. Glia Center este alegerea perfecta pentru cei care urmaresc sa isi faca o cariera ca Inspector resurse umane, centrul de perfectionare profesionala din Cluj-Napoca lucrand exclusiv cu lectori specialisti in domeniu. Respectivii lectori manifesta deschidere in oferirea de sfaturi si opinii avizate in domeniul resurselor umane, atat pe parcursul calificarii, cat si dupa finalizarea cursului. Dupa absolvirea cursului, absolventii primesc certificate cu valabilitate nelimitata, recunoscute pe plan national, documente care confera dreptul de a practica ocupatia de Inspector resurse umane. Apoi, daca se manifesta dorinta de fi conectat permanent cu noutatile in domeniul resurselor umane, Glia Center ofera cursuri de perfectionare Inspector resurse umane. Astfel, se deschide sansa de a accede in posturi cheie in departamentele de resurse umane ale marilor companii, pas aducator de venituri salariale suplimentare.

Share and Enjoy

Tags:

2 Comments

 • my

  June 17, 2015 at 1:26 pm

  HG 300/2006 art 55 lit b diploma de coordonator ssm se reinoieste la 3 ani

  Reply
  • admin

   July 3, 2015 at 4:44 pm

   Va multumim pentru opinie.

   Certificatul ANC pentru Coordonator SSM, are valabilitate nelimitata. O data la 3 ani este reglementat prin HG 300 din 2006 la art. 55 lit. b, ca acest curs sa fie actualizat si nu refacut.

   Echipa Glia Center & Glia Training
   Tel.: 0747-665013
   http://www.gliacenter.ro
   office@gliacenter.ro
   Facebook: Glia Center & Glia Training
   Linkedin: Glia Center & Glia Training

   Reply

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Email
Print