Curs Inspector SSM de 80 ore

Abonați-vă pentru a afla ultimele noutăți despre acest curs!

*câmp obligatoriu

Nechibzuinţa face ravagii!

România are nevoie de oameni pregătiţi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Numărul crescut al accidentelor de muncă sunt o dovadă vie că acest aspect a fost şi continuă să fie cu uşurinţă neglijat.

Cursul se adresează următoarelor categorii de persoane:

1. Lucrătorilor desemnaţi care au încheiat contract de muncă cu normă  întreagă şi se ocupă de activităţile de prevenire şi protecţie din societate;

2. Persoanelor care au nevoie de pregătire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, corespunzătoare nivelului superior.

7 Motive serioase pentru a participa la cursul de Inspector SSM de 80 ore:

1. Faci un curs autorizat

În conformitate cu prevederile HG 1425/2006 (actualizată) pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006, Glia Center & Glia Training – Furnizor de formare profesională din Cluj-Napoca, organizează cursuri autorizate de specializare Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă de 80 ore.

Condiţie minimă de participare: studii cu diplomă în învăţământul liceal filiera teoretică în profil real sau filiera tehnologică în profil tehnic.

2. Vei obţine un certificat de absolvire

În urma promovării examenului de absolvire, vei obţine certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitată de specializare pentru ocupaţia de Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă recunoscut pe plan naţional de către Ministerul Muncii, Familiei Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice precum şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale.

3. Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Glia Center & Glia Training lucrează EXCLUSIV cu specialişti:
Inspectori de muncă SSM din cadrul ITM Cluj;
Practicieni în domeniul SSM;
Medici de medicina muncii.
Fiecare temă care alcătuieşte programa cursului este prezentată de lectori cu vastă experienţă practică şi teoretică, pregătiţi să ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă pe parcursul şi după finalizarea cursului.

4. Devii un Inspector în domeniul SSM competent

Cursul este conceput ca tu să afli de la lectorii noştri care sunt noutăţile legislative şi interpretarea acestora, precum şi să ai ocazia să afli care sunt bunele practici din cazurile întâlnite în realitate. De aceea, vom discuta despre:

1. Realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie;
2. Realizarea semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă;
3. Instruirea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
4. Informarea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
5. Stabilirea mijloacelor materiale şi tehnice necesare securităţii şi sănătăţii în muncă;
6. Prevenirea accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale;
7. Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă;
8. Verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
9. Monitorizarea activităţilor de evacuare şi intervenţie în situaţii de urgenţă.

5. Vei cunoaşte alţi oameni care se pregătesc în domeniul SSM

Pe parcursul derulării cursului vei avea ocazia să întâlneşti şi să discuţi cu oameni care au aceleaşi preocupări ca şi tine în domeniul SSM şi care probabil, au avut experienţe pe care le puteţi împărtăşi. După curs, vei putea păstra legătura cu toţi colegii tăi, ceea ce poate aduce o plus valoare activităţii şi profesiei tale.

Galerie foto

curs ssm cluj de 80 ore

Opinii ale cursanţilor

“… curs util şi accesibil …”

“Este un curs util şi accesibil în care dobândiţi multe informaţii interesante şi practice pe care urmează să le transmitem şi noi angajaţilor.” – Decembrie 2017 – Alina T. – 0740016424.

“Exemplele practice … au fost pentru mine cel mai eficient mod de a înţelege aplicarea legislaţiei în practică.”

“Exemplele practice prezentate de domnii lectori au fost pentru mine cel mai eficient mod de a înţelege aplicarea legislaţiei în practică.” – Decembrie 2017 – Simona L. – 0766669219 – Depoul de locomotive Cluj.

“De folos în activitatea profesională.”

“Îl recomand pentru utilitate şi mod de preyentare. De folos în activitatea profesională. Cel mai mult mi-au plăcut exemplele practice. Am apreciat materialele primite.” – Decembrie 2016 – Cristian Florin D. – 0743085141.

“… un plus în carieră.”

“Un curs practic, lectori foarte buni, excelent pentru dobândirea de noi cunoştinţe şi probabil un plus în carieră.” – Decmbrie 2016 -Augustin A. – 0741276521 – Adrenalin Park.

“Profesionalism în tot ceea ce a ţinut de curs.”

“Profesionalism în tot ceea ce a ţinut de curs. Am dobândit cunoştinţe noi într-un mod interactiv, pentru a fi aplicate în firma în care activez.” – August 2016 – Andrei S. – 0732016989 – Traffic Chairs SRL.

“… pentru pregătirea lectorilor, pentru organizarea exemplară.”

“Recomand cursul pentru pregătirea lectorilor, pentru organizarea exemplară. Mi-a fost de folos pentru dobândirea cunoştinţelor SSM” – August 2016 – Florin P. – 0744692245 – SC Selgros Cash&&Carry SRL.

“Seriozitatea …”

“Seriozitatea membrilor Glia Center, punctualitatea, modul de desfăşurare a cursurilor şi modul în care profesorii abordează tematica şi răspund întrebărilor, prezintă câteva dintre motivele pentru care recomand acest curs. ” – Iunie 2016 – Bogdan G. – 0747597202.

“… comunicare dintre organizatori şi cursanţi…”

“Recomand pentru seriozitatea cu care se tratează organizarea cursului, pentru comunicarea dintre organizatori şi cursanţi, pentru modul de prezentarea a materialelor şi atitudinea profesorilor. ” – Iunie 2016 – Florin G. – 0742262719 – Frankische România SRL.

“…am apreciat implicarea lectorilor…”

“La acest curs am apreciat implicarea lectorilor care şi-au dat interesul pentru ca noi, cursanţii, să înţelegem cât mai bine toate noţiunile. ” – Mai 2016 – Oana-Maria D. – 0764988393 – SC Green Cells Energy SRL.

“… informarea promptă pe e-mail.”

“Am apreciat profesionalismul, lectorii foarte bine pregătiţi, materialele didactice bine structurate, dar mai ales informarea promptă pe e-mail.” – Mai 2016 – Emanoela L. – 0751681727.

“…curs util la orice unitate economică.”

“Este un curs util la orice unitate economica. Am apreciat seriozitatea organizatorilor si profesionalismul lectorilor. ” – Mai 2016 – Samuel N. – 0740264302 – Institutul Regional de Gastro-Enterologie-Hepatologie Cluj.

“Curs care te face să apreciezi persoana, sănătatea, mediul şi viaţa, muncind.”

“Este un curs util, folositor îm procesul muncii, vezi altfel munca. Informaţiile primite au fost clare, exacte. Curs care te face să apreciezi persoana, sănătatea, mediul şi viaţa, muncind.” – Martie 2016 – Liviu M. – 0744628036 – SC Industria Sârmei Câmpia Turzii SA.

“… o necesitate a oricărei entităţi economice.”

“Este un curs practic şi în acelaşi timp o necesitate a oricărei entităţi economice. Personal mă ajută la locul de muncă, având în vedere nevoile companiei la nivel de organizare SSM. Mi-a plăcut modul pragmatic de predare a informaţiilor.” – Martie 2016 – Radu P. – 0740173741 – Punctual Comimpex SRL.

“… un curs interactiv cu multe învăţăminte practice.”

“Mi-a plăcut că a fost un curs interactic cu multe învăţăminte practice. S-a trecut peste leşislaţia actualizată cu discuţii deschise şi cazuri interesante. Lectorii au fost foarte deschişi, iar prezentările interesante.” – Februarie 2016 – Alexandra M.

“Util, practic, folositor în activitatea mea de administrator al societăţii.”

“Util, practic, folositor în activitatea mea de administrator al societăţii. În recomand şi altor omologi pentru îmbunătăţirea activităţii în domeniul SSM. Toate materialele predate au fost importante şi foarte bine tratate.” – Februarie 2016 – Lazăr R. – 0740505192 – ASM Construcţii 92 SRL.

“… informaţii foarte utile într-un domeniu des neglijat.”

“Cursul oferă informaţii foarte utile într-un domeniu des neglijat. Informaţiile primite au fost interesante şi edificatoare. În urma participăă la acest curs am conştientizat importanţa SSM. Am realizat la ce stadiu ne aflăm la nivel de firmă şi ce avem de făcut de acum. Recomand cu încredere!” – Decembrie 2015 – Petru C. – 0748239707 – SC Ensyro SRL.

“Cursul este foarte util lucrătorilor desemnați.”

“Modul de prezentare și explicare a subiectelor a fost pe înțelesul tuturor cu exemple concrete. Cursul este foarte util lucrătorilor desemnați.” -Octombrie 2015 – Emilia I. – 0751102826 – SC Turdeana SA Turda.

“… ideal pentru formare în domeniul SSM.”

“Este un curs serios, bine organizat, ideal pentru formare în domeniul SSM.” -Octombrie 2015 – Sorin M. – 0740422895 – Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj RA.

“… legislației actualizate … procedurilor de prim ajutor.”

“Un curs pe care îl recomand datorită prezentării legislației actualizate în domeniul SSM, dar și a procedurilor de prim ajutor” -Octombrie 2015 – Csaba B. – 0743836704.

“… sănătate și protecție în muncă.”

“Mi-a plăcut mult cursul pentru că lectorii au fost foarte deschiși, iar atmosfera prietenoasă. Prin participarea la acest curs am învățat multe acțiuni care pot fi implementate în firma la care lucrez legat de sănătate și protecție în muncă. Recomand acest curs pentru că este util oricărei societăți.” -Octombrie 2015 – Corina P. – 0742341019 – SC European Fabrications SRL.

“… exemplele practice bine explicate.”

“Este un curs folositor atât pentru firmă cât și pentru cunoștințele generale. M-a ajutat pentru o înțelegere mai bună a domeniului SSM. Am fost impresionat de exemplele practice bine explicate” – Octombrie 2015 – Cosmin S. – 0746047789.

“Mi-au plăcut foarte mult exemplele practice.”

“Am apreciat faptul că profesorii sunt foarte bine pregătiți în domeniu, am învățat multe lucruri noi care pot fi utile nu doar în domeniul carierei, dar și în viața de zi cu zi. Mi-au plăcut foarte mult exemplele practice.” – Octombrie 2015 – Mihaela B. – 0757660072 – StefEdil Thermo.

“Este un curs foarte util atât din perspectiva angajatorului cât şi a angajatului.”

“Este un curs foarte util atât din perspectiva angajatorului cât şi a angajatului. Cel mai mult mi-au plăcut exemplele concrete şi cred că acestea au ajutat cel mai mult în procesul de învăţare.” – Iunie 2015 – Amelia Diana J. – 0769662364 – Sykes Eastern Europe.

“Un curs foarte bun.”

“Un curs foarte bun. Tematica este bine pusă la punct iar formatorii adevăraţi profesionişti.” – Iunie 2015 – Nicolae-Leotin P. – 0720015444 – Şc. Gimnazială Ceanu Mare.

“Acest curs este imperios necesar.”

“Acest curs este imperios necesar. Este educativ, am înţeles procedurile ce trebuiesc întocmite de la înfiinţarea unei firme şi buna organizare şi funcţionare. Am apreciat seriozitatea predării legislaţiei de către lectori.” – Aprilie 2015 – Maria B. – 0749078964 – DGASPC Cluj.

“Primeşti informaţiile la timp …”

“Primeşti informaţiile la timp, există susţinere din partea firmei şi din partea lectorilor, cursul este interactiv şi oferă soluţii practice.” – Aprilie 2015 – Alexandra-Raluca H. – 0740756377.

“Aș recomanda cursul deoarece sunteți serioși …”

“Aș recomanda cursul deoarece sunteți serioși și vă ocupați în totalitate de acest curs.” – Februarie 2014 – Călin B. – 0757 570040.

“… am învățat foarte multe în legătură cu factorii de risc din domeniul sănătății și protecției în muncă.”

“Fiind angajat în domeniul instalațiilor și al construcțiilor de mașini,  am învățat foarte multe în legătură cu factorii de risc din domeniul sănătății și protecției în muncă.” -Februarie 2014 – Dorel P. – 0749 261721 – SC Central SA.

“Cursul este atractiv, antrenant …”

“Cursul este atractiv, antenant, interactiv, folositor, memorabil.” – Februarie 2014 – Flaviu F. – 0758 507640 – Garanta Asigurari SA.

“… personalul didactic … răspunde oricăror întrebări din domeniul SSM.”

“Cursul Inspector în domeniul SSM este un curs interesant, de actualitate, iar personalul didactic este foarte binevoitor, răspunde oricăror întrebări din domeniul SSM.” – Febuarie 2014 – Ramona B.

“Cursul este interactiv …”

“Cursul “Inspector în domeniul SSM” l-aș recomanda tuturor celor care doresc dobândirea cunoștiințelor de specialitate în domeniul SSM. Cursul este interactiv, exemplificat cu situații practice și de mare aplicabilitate în activitatea de SSM.” – Decembrie 2013 – Mirela D. – 0728 311009 – SC Adecco Resurse Umane SRL.

“Curs foarte bine structurat.”

“Curs foarte bine structurat. Am învățat ceva nou, de perspectivă. Mi-a plăcut modul de prezentare a materialelor și exemplele practice, utile, de interes și actualitate.”  – Decembrie 2013 – Carmen P. – 0723 025994.

“Lectorii … au reușit să îmi mențină interesul…”

“Lectorii care au prezentat tema cursului, au reușit să îmi mențină interesul pe toată durata de desfășurare a cursului.” – Decembrie 2013 – Florina T. – 0740 928368 – SC Adecco Resurse Umane SRL.

“Un curs bine organizat …”

“Pentru mine, personal, a fost un curs bine organizat, iar cunoștiințele dobândite sunt pe măsura așteptărilor mele.” – Noiembrie 2013 – Pamela C. – 0754 760718 – SC Pam Instal SRL.

“Aș recomanda cursul pentru profesionalismul cu care a fost abordat.

“Aș recomanda cursul pentru profesionalismul cu care a fost abordat. Mi-au plăcut materialele utilizate și interacțiunea cu cursanții.” – Noiembrie 2013 – Sebastian O. – 0746 379279.

“… un curs care ne dă oportunități…”

“Este un curs care ne dă oportunități și cunoașterea pe larg a SSM“. – Octombrie 2013 – Ciprian P. – 0742 931644.

“ … profesorii foarte buni…”

“ Mi-a plăcut pragmatismul cursului și profesorii foarte buni.“ – Octombrie 2013 – Irina D. – 0746 426054.

“ … o mulțime de exemple din viața reală.”

“Cursul a fost bine structurat. S-au oferit o mulțime de exemple din viața reală.“ – Octombrie 2013 – Daria D. – 0741 146109 – SC Ulma Packaging SRL.

“… este necesar să se pregătească în domeniu cu cei mai buni …”

“Pentru fiecare firmă este necesar să se pregătească în domeniu cu cei mai buni. Mulțumesc pentru toate dotările și calitatea lectorilor și a întregului curs.“ – Octombrie 2013 – Amalia Ș. – 0757 970606 – SC Maripan Service SRL.

“… să învăț bazele necesare sănătății și securității în muncă …”

“Recomand efectuarea acestui curs deoarece a fost foarte bine organizat și susținut, dându-mi astfel ocazia să învăț bazele necesare sănătății și securității în muncă. A fost un curs interactiv, cu multe exemple practice.“ – Septembrie 2013 – Andreea B. – 0741 170773 – SC Munserv SRL.

“…  a îmbinat partea legislativă cu partea practică foarte bine…”

“Consider că materialul prezentat la acest curs a fost foarte util; a îmbinat partea legislativă cu partea practică foarte bine, ajutându-mă să înțeleg foarte bine termenii care uneori sunt mai greoi.“ – Septembrie 2013 – Ioana B. – 0741 170743 – SC Munserv SRL.

“… un furnizor de formare profesională profesionist.

“Consider că acest curs îmi va fi de folos în cadrul firmei în care lucrez. Aici, la Glia Center, am descoperit un furnizor de formare profesională profesionist.“ – Septembrie 2013 – Claudia C. – 0742 632821 – SC Marcla Select SRL.

“Mi-a fost de folos…”

“Mi-a fost de folos pentru încadrare și formare profesională. Recomand pentru că au lectori foarte bine pregătiți.“ – Septembrie 2013 – Marius S. – 0741 938406.

“… să acumuleze noi informații…”

“Indic oricărei persoane interesate să acumuleze noi informații să se înscrie la cursurile furnizate de Glia Center.“ – Iulie 2013 – Mihai B. – 0740 063944.

“Curs compatibil…”

“Curs compatibil oricărei persoane indiferent de specializare și domeniu de activitate.“ – Iulie 2013 – Dan M. – 0752 775790 – SC Napomar SA.

“… răspuns prompt la toate întrebările.”

“Foarte folositor pentru activitatea mea; răspuns prompt la toate întrebările.“ – Iulie 2013 – Eugen M. – 0770 314365 – SC Espina Obras Hidraulicas S.A.

“Sunt profesionişti…”

“Sunt profesionişti, recomand şi altora cu căldura aceste cursuri, eu personal aştept diversificarea paletei de cursuri, pentru a mai urma şi alte specializări cu Glia Center.“ – Decembrie 2011 – Marius M. – SC Trelleborg SRL.

6. Faci o investiţie în viitorul tău sau al afacerii tale

Locaţie: Sigma SCM – Piaţa Muzeului, nr. 6, Cluj-Napoca sau Colegiul Național Emil Racoviță – Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9-11, Cluj-Napoca.

Program: Pregătirea teoretică se desfăşoară pe parcursul a 6 zile câte 4 ore/zi, de la ora 17.00, iar restul orelor este alocat studiului individual pentru pregătirea lucrării practice în vederea susţinerii examenului de absolvire.

Preţ: Pentru oferta de preț vă rugăm să ne contactați.

7. Înscrierea este simplă și rapidă

Calendar cursuri
  • 8 Oct, 2018 Data limita de inscriere: 2 Oct, 2018
  • 12 Nov, 2018 Data limita de inscriere: 6 Nov, 2018
  • 10 Dec, 2018 Data limita de inscriere: 4 Dec, 2018

 

Formular cerere de ofertă:

Îți mulțumim pentru cererea de ofertă pentru "Curs Inspector SSM de 80 ore"

Condiţii de anulare/amânare:
Anularea/amânarea participării la curs se face în scris pe e-mail, înainte de data limită de înscriere.
În cazul în care cursul nu are loc la data anunţată în calendar, participantul va anunţa în scris pe e-mail, anularea înscrierii sau acceptarea amânării înscrierii pentru o dată ulterioară din calendarul afişat.

Dosarul cursantului conţine: cerere înscriere, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii conform cerințelor legislative, adeverinţă de la medicul de familie sau de la medicul de medicina muncii pentru “Curs Inspector SSM”.

Share and Enjoy

Email
Print