1 – Faci un curs autorizat

În conformitate cu art. 194 din Codul muncii, privind obligaţia angajatorilor de a asigura participarea la programe de formare profesională a salariaţilor unităţii, Glia Center – Furnizor de formare profesională din Cluj-Napoca – organizează cursuri autorizate de specializare Inspector resurse umane – REVISAL.

Condiţii minime de participare: liceu cu diplomă de bacalaureat și pregătire în domeniul resurselor umane sau experiență în resurse umane.

2 – Vei obţine un certificat de absolvire

În urma promovării examenului de absolvire, vei obţine certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitată de specializare în ocupaţia de Inspector resurse umane recunoscut de către MMFPSPV şi MEN, pentru competenţa specifică standardului ocupațional: Întocmirea registrului de evidență a salariaților.

3 – Afli cum să pui în practică

Dacă ești angajator și vrei să administrezi activitatea de resurse umane în societatea ta, dacă lucrezi în departamentul de resurse umane al unei companii sau dacă ești prestator de servicii în domeniul resurselor umane, vei afla pe exemple concrete cum să pui în practică toate aspectele legate de:

  •  întocmirea registrului general de evidență a salariaților,
  • operarea modificărilor și corecțiilor în registru,
  • rapoarte salariați,
  • transmiterea registrului.

4 – Înveţi de la lectori specialişti în domeniu

Tematica neexhaustivă a cursului este prezentată de specialişti cu experienţă practică şi teoretică, deschişi să îți ofere sfaturi şi opinii autorizate în domeniul resurselor umane pe parcursul şi după finalizarea cursului.

5 – Te vei specializa în domeniul resurselor umane

Persoanele care se specializează în domeniul resurselor umane, aprofundează sau îşi actualizează cunoştinţele necesare pentru întocmirea registrului de evidență a salariaților, astfel încît să fie respectate toate reglementările legislative în vigoare.

6 – Faci o investiţie în viitorul tău

Locaţie: Sigma SCM – Piaţa Muzeului, nr. 6 sau Liceul Emil Racoviţă – Str. Mihail Kogalniceanu, nr. 9-11
Program: Cursul se desfăşoară pe parcursul a 3 zile, 4ore/zi, de la ora 17.00
Preţ curs: Pentru oferta de preț, vă rugăm să ne contactați.

7 – Înscrierea este simplă şi rapidă

Calendar cursuri

Dosarul cursantului conţine: cerere înscriere, copie CI, copie certificat naştere, copie certificat căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă de studii, dovada pregătirii în domeniul resurselor umane și adeverinţă de la medicul de familie sau de la medicul de medicina muncii pentru “Curs Inspector RU”.