Curs Cadru tehnic PSI finalizat la Glia Center Cluj-Napoca

Curs Cadru tehnic PSI finalizat la Glia Center Cluj-Napoca

by admin

14 May 2013

Glia Center Cluj-Napoca a finalizat un nou curs de specializare Cadru tehnic cu atributii de prevenire si stingere a incendiilor. Cursantii au sustinut examenul de absolvire, cu totii fiind declarati promovati. Astfel, toti cursantii au obtinut certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitata de specializare pentru ocupatia de Cadru tehnic cu atributii de prevenire si stingere a incendiilor, recunoscut pe plan national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, precum si de catre Ministerul Educatiei Nationale.

 

Cursul PSI s-a adresat cadrelor tehnice cu rol in prevenirea si stingerea incendiilor, respectiv salariatilor responsabili cu sarcini PSI din companiile publice si private. Potrivit legislatiei in vigoare, in speta art. 16 din Legea nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor, autoritatile administratiei publice central si celelalte organe centrale de specialitate, consiliile judetene si locale, institutiile publice si operatorii economici au obligatia sa angajeze cel putin un cadru tehnic sau personal de specialitate cu atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor, atestati, potrivit metodologiei elaborate de IGSU.

 

Cursantii au dobandit cunostinte de baza in domeniul PSI de la specialisti si mai exact din partea unor lectori cu vasta experienta practica si teoretica, oameni pregatiti sa ofere sfaturi si opinii autorizate in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, sanatatii si securitatii in munca, respectiv acordarea de prim ajutor in caz de incendiu.

Nu intamplator, opiniile cursantilor absolventi au fost favorabile organizatorilor, in sensul ca au fost apreciate atat exemplele prezentate, cat si suportul tehnic. Acestia au recomandat si altora sa urmeze acest curs, daca vor sa se dezvolte profesional si sa promoveze in cariera.

 

Centrul de specializare profesionala Glia Center din Cluj-Napoca va organiza si pe mai departe, aproape lunar, cursul de specializare Cadru tehnic PSI. Asadar, cei interesati se pot inscrie de pe acum la aceste cursuri, cu avantajele de rigoare.


IMG_1090 IMG_1089 IMG_1087

Share and Enjoy

Tags:

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Email
Print